0744 332 663Pinterest Rochii elegante Pitesti Facebook Rochii elegante Pitesti Instagram Rochii elegante PitestiTwitter Rochii elegante Pitesti

Tabelul de mai jos este orientativ. Pentru orice comanda, avem nevoie sa va masurati. De la model la model, distantele necesare difera. Sunt rochii largi pentru care nu avem nevoie decat de talie masurata, sau modele la care avem nevoie mai multe distante masurate. Va rugam sa ne spuneti codul rochiei care va intereseaza, iar noi va vom contacta si va vom cere distantele necesare, astfel incat rochia sa vi se potriveasca ca dimensiuni.

Tabel marimi :

tabel marimi

Tabel marimi

Tabelul de mai jos este orientativ. Pentru orice comanda, avem nevoie sa va masurati. Vedeti aici cum sa va masurati . De la model la model, distantele necesare difera. Sunt rochii largi pentru care nu avem nevoie decat de talie masurata, sau modele la care avem nevoie mai multe distante masurate. Va rugam sa ne spuneti codul rochiei care va intereseaza, iar noi va vom contacta si va vom cere distantele necesare, astfel incat rochia sa vi se potriveasca ca dimensiuni.

tabel marimi