whatsapp Rochii elegante Rainbow Pitesti numar telefon Rochii elegante Rainbow Pitesti 0744 332 663

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Odata primit coletul, va rugam sa deschideti si sa probati imediat rochia. Va rugam sa verificati daca rochia corespunde specificatiilor. In eventualitatea returnarii, trebuie ca etichetele sa NU fie inlaturate. De asemeni, pentru a returna rochia, aceasta nu trebuie alterata (rupta, inlaturate anumite accesorii si decoratiuni, sau alte daune), si nici spalata.

Pentru a returna rochia, trebuie sa ne contactati in cel mai scurt timp si sa anuntati intentia de retur. Instiintarea trebuie facuta in 2 zile de la primirea coletului. Veti fi contactat telefonic de un reprezentant al nostru. Nu trimiteti rochia pana nu ne contactati, si va anuntam ca puteti returna rochia. Returul se face in termen de maxim 14zile de la data primirii, conform Ordonanta nr 34/2014. Returul se face printr-un curier privat la alegerea clientului. Se returneaza cu ramburs 0 si plata transportului la client.

Pretul rochiei va fi returnat in termen de 14 zile calendaristice, dupa ce primim coletul si verificam integritatea rochiei.
Pentru returnarea sumei e necesar sa ne dati pe email, sms, whatsapp sau Facebook cont bancar si titularul contului (un cont al dvs, sau al vreunei rude sau prieten).

Serviciul Extindere Perioada Retur este valabil doar in anumite situatii rare, si se taxeaza cu 5ron/zi calendaristica. In caz ca acceptam retur dupa cele 14zile, serviciul se taxeaza de la data maxima cand trebuia primita, pana la data cand am primit-o retur, inclusiv.

ATENTIE !! Nu se pot returna: rochiile realizate la cerere, care nu se afla pe stoc. Se aplica Ordonanta 130/2000 Capitolul II, articolul 10: "Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:... c) contracte de furnizare a unor produse exectate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate.."

De asemeni, nu se accepta retur rochiile achizitionate din sediul nostru (venit, vazut, probat, cumparat).

Mici diferente de nuante intre imaginea de pe site si culoarea rochiei din colet pot sa existe, diferente date de redarea culorilor de catre monitorul dvs.

Va rugam sa va masurati, si sa verificati Ghid marimi pe care il gasiti pe pagina oricarei rochii.
Oferim gratuit consiliere in vederea masurarii corecte, pentru persoanele care nu pot veni sa le masuram noi.

Pentru comenzile de minim 350ron, transportul e gratuit in zona de acoperire Cargus, pentru rochiile ce NU vor fi returnate. Altfel, transportul porneste de la 20ron, si creste functie de adresa de livrare. Puteti verifica costurile de transport folosind siteul curierului.
. Clientul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.