whatsapp Rochii elegante Rainbow Pitesti numar telefon Rochii elegante Rainbow Pitesti 0744 332 663

Livrare

Livrarea se face in Romania in 24h pentru rochiile de pe stoc.
Rochiile care nu sunt pe stoc, dar se pot replica, se livreaza in aproximativ 10-14 zile, in functie de aglomerare.
Se pot livra si in alte tari din UE, dar doar prin curier privat, in aprox 10zile pentru rochiile de pe stoc. Mai multe detalii va dam in privat.
Pentru persoanele din afara tarii, recomandarea noastra e sa livram la o ruda sau prieten din Romania, pentru care ni se vor da datele de contact.
Livrarea se face prin Cargus, cu:
  - costuri de transport 0 daca va aflati in zona de acoperire Cargus, si ati comandat de minim 350lei;
  - costuri de transport 20ron daca sunteti in afara ariei de acoperire Cargus. Se adauga cate 1ron/km daca sunteti in afara ariei de acoperire Cargus, si 2ron/kg. Va vom comunica costurile de transport inainte de a livra coletul.
Plata rochiilor de pe stoc se face integral la curier. Pentru cele care nu sunt pe stoc, se percepe un avans de 30%, urmand sa achitati diferenta la curier la livrare.

Nu ne asumam intarzieri de livrare care nu depind de noi, cum ar fi drumuri blocate pe perioada iernii cu zapezi si polei, sau alte fenomene meteo care impiedica deplasarea curierului. De asemeni pot sa apara intarzieri de livrare care nu tin de noi si nu ne asumam nici o responsabilitate, in perioadele aglomerate ( ex: sarbatorile de iarna, Black Friday, etc cand curierii sunt supra-aglomerati). De aceea este important sa faceti achitia rochiei din timp, pentru a evita astfel de neplaceri.