whatsapp Rochii elegante Rainbow Pitesti numar telefon Rochii elegante Rainbow Pitesti 0744 332 663

Info rochii

Avem sute de modele de rochii pe stoc, pentru diverse evenimente. Le vedeti aici rochii pe stoc. Rochiile de pe acest website le veti primi exact cum vedeti in poza de pe pagina rochiei, fara modificari de materiale, croiala, etc
Unele modele sunt disponibile in mai multe culori. Daca nu ati gasit culorile pe site, ne puteti intreba si va trimitem toate culorile disponibile pentru acel model.

Pe acest site sunt cateva stiluri diferite, pe 3-4 game de pret : ieftin, mediu si scump. Daca o rochie frumoasa o considerati scumpa, recomandam sa va uitati si spre gama de pret mediu, pentru ca veti gasi si acolo modele variate care ar putea sa va placa.

Rochiile de pe stoc se livreaza imediat.

Nu toate rochiile se pot reproduce. NU realizam rochii dupa poza clientei !!
Rochiile care se pot replica se livreaza in aprox 10-14zile de la plata avans.
In perioadele aglomerate, termenul de livrare se poate prelungi. Va vom da in particular toate datele comenzii, pe whatsapp, email sau Messenger.
!! Nu ne asumam intarzieri cauzate de curier. De regula curierul livreaza in urmatoarea zi lucratoare. Imediat ce am dat coletul curierului, va vom trimite prin sms, email sau whatsapp awb-ul coletului.
Comanda pentru realizare la cerere incepe cu achitarea unui avans de 30% in baza unei facturi proforme ce v-o trimitem pe email sau whatsapp. Diferenta se va achita la livrare la curier.
Continuarea comenzii inseamna acordul dvs. in conditiile specificate pe aceasta pagina.
Intrebati-ne despre disponibilitatea produsului. Unele rochii se realizeaza in serie limitata.

Preturile pot suferi modificari, fara o notificare prealabila. In cazul in care ati achitat deja avans, veti primi rochita la pretul de pe factura proforma in baza careia ati achitat avansul, fara alte modificari de pret.
Va rugam sa va masurati atenta. Ca sa fiti sigura de masurile ce ni le dati, puteti combina 3 variante:
- va masurati dvs;
- masurati haine/rochii care va vin bine;
- consultati si un croitor local cerandu-i sa va masoare.
Din motive de aglomerare, e posibil sa nu putem onora toate comenzile, si ne pare rau daca se va intampla astfel. Daca veti fi in aceasta situatie, va vom informa in maxim 24ore de la primirea comenzii (in zilele de luni pana vineri). Daca ati plasat o comanda vineri, e posibil ca raspunsul sa il primiti in urmatoarea zi de luni.
Totodata, ne rezervam dreptul sa refuzam comenzi. Va vom informa in acest caz.

Tabelul nostru il gasiti in pagina fiecarei rochii

Rochiile de pe stoc cu pret 700ron sau mai mare se comercializeaza doar din sediul nostru, cu programare si proba.
Pentru orice intrebare ne puteti contacta prin pagina de contact, pe email la adresa rochiidesearaelegante@gmail.com , pe whatsapp la nr afisat in partea de sus, sau pe messenger Facebook . Va multumim.