whatsapp Rochii elegante Rainbow Pitesti numar telefon Rochii elegante Rainbow Pitesti 0744 332 663

Despre noi

Suntem firma din Pitesti, cu birouri si depozit, si cautam sa surprindem cu cat mai multe si deosebite rochii. Avem sute de rochii pe stoc, pot fi livrate imediat, sau se pot proba in sediul nostru, cu programare la nr de telefon afisat in partea de sus a paginii.
NU realizam rochii dupa poza clientei !!
Avem propiile noastre modele, realizate pe baza de studii de materiale, diverse siluete. Rochiile se livreaza strict ca in poza, fara modificari de culoare, materiale, lungime, etc.
Rochiile sunt realizate din materiale care sa avantajeze silueta. Avem rochii pentru diverse ocazii: banchet, majorat, aniversari, petreceri de companie, nasa, soacra, domnisoare de onoare, invitate nunti, botez. Nu toate modelele sunt recomandate pentru toate marimile.
Unele modele sunt unicat, nu se replica.

Va rugam sa fiti atente la tabelul nostru de marimi afisat in pagina fiecarei rochii. Avem un singur tabel de marimi. Pentru ca rochia sa aiba cele mai mari sanse sa va fie marimea potrivita, e recomandat atunci cand faceti o comanda sa ne dati masurile in cm: bust, talie, sold, inaltime.

Aveti ghid de masurare in pagina fiecarei rochii, va oferim si noi consultanta gratuita in alegerea rochiei, functie de evenimentul si masurile dvs.

Va multumim pentru incredere si va asteptam cu orice intrebare pe telefon, whatsapp, Messenger sau email la adresa rochiidesearaelegante@gmail.com